Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinin ortak içerikle yürüttüğü “VCD 372 Oyun Tasarımı Geliştirme” ve “CSE 344 Yazılım Mühendisliği” dersleri kapsamında 10 oyun geliştiren öğrenciler, ürünlerini Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda sergiledi.

Üniversitemizin Görsel İletişim Tasarımı ve Bilgisayar Mühendisliği bölümleri, bir protokol çerçevesinde iki yıldır VCD 372 Oyun Tasarımı Geliştirme ve CSE 344 Yazılım Mühendisliği derslerini ortak içerikle gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda, bu yıl, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden 31, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 55 olmak üzere toplamda 86 öğrenci, Görsel İletişim Tasarımı öğretim görevlisi Yasemin Ülgen Muluk ve Bilgisayar Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Dionysis Goularas ve Dr. Öğr. Üyesi Tacha Serif'ten ders aldı. 10 farklı grup halinde çalışmalarını sürdüren öğrenciler, oldukça ilgi çekici, çalışır 10 mobil oyun geliştirdi.