Dünyada ve Türkiye’de markaların yürüttüğü stratejik yaklaşımlar ve bu amaçla gerçekleştirdiği iletişim faaliyetlerinin ele alınacağı “Marka Zirvesi”, ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerine ev sahipliği yapacak.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi/ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümleri öğrencileri tarafından düzenlenecek Marka Zirvesi, Yrd. Doç. Dr. Duygu Aydın Aslaner’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

İki gün sürecek olan Marka Zirvesi’ne, M.A.R.K.A. Reklam Ajansı CEO'su Hulusi Derici, Filli Boya Satış ve Pazarlama GMY Burak Basmacı, Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, Tek Girişim Ltd. Kurucu Genel Müdürü/ Power Of Happiness Platformu’nun Kurucusu Tijen Mergen, Teknik Direktör Yılmaz Vural , Marka Konseyi Dernek Başkanı Güven Borça, Marka Konseyi Dernek Başkan Yardımcısı Yunus Baran, Marka Konseyi Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Özman ve Kafa Dergisi CEO'su Candaş Tolga Işık gibi konusunda söz sahibi profesyoneller katılacaktır.

Kontenjanımız 350 kişiyle sınırlıdır. Sertifika alabilmeniz adına formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.Etkinliğimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Kayıt için tıklayın.

Zirve Programı: