Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü öğrencileri Burak Berber, Tunç Turan, Fatmanur Küçükkuzucu ve Hilal Kaygısız’dan oluşan ekibimiz, “Hürriyet Genç Kırmızı” yarışmasında üçüncülük ödülüne değer görüldü.

Hürriyet tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen, Türkiye’nin en yaratıcı reklam çalışmalarının ödüllendirildiği “Kırmız Ödülleri”, Uniq Hall İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kırmızı ödülleri kapsamında bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen “Genç Kırmızı” kategorisine ise ülke genelinde 32 üniversite ve 36 fakülteden toplam 511 öğrenci 195 ekip ile katıldı. Üniversitelerin 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin Margaret Atwood’ın “Damızlık Kızın Öyküsü” kitap kapağı tasarımı için yarıştığı “Genç Kırmızı”da Yeditepe Üniversitesi ekibi üçüncülük ödülüne değer görüldü.

Basın Yansımaları : Hürriyet ,

kirmiziodulleri.com