İletişim FakültesiHalkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen, Dr. Öğretim Üyesi Duygu Aydın Aslaner koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “Marka Zirvesi 2019" 09 Aralık 2019 Pazartesi tarihinde gerçekleştirilecektir.

Dünyada ve Türkiye'de markaların yürüttüğü stratejik yaklaşımlar ve bu amaçla gerçekleştirdiği iletişim faaliyetlerinin ele alınacağı "Marka Zirvesi 2019", ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerine ev sahipliği yapacaktır.

Marka Zirvesi 2019'a, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Projepark Creative & Yapım Ajans Başkanı Özlem Çelik, Demirören Medya Pazarlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı Umut Tıkır, Penti Dijital Marka Yöneticisi Çiler Kocaman, Penti Dijital Dönüşüm İş Lideri Yiğit Kalafatoğlu ve TBWA Tasarım Direktörü Özge Güven gibi konusunda söz sahibi profesyoneller katılacaktır.

Zirveye aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirsiniz.

Marka Zirvesi 2019

Ne Zaman: