► Gazetecilik Bölümü

► Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü

► Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü

İletişim Fakültesi

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi; akademik ve mesleki açıdan yetkin, yenilikçi ve ileri görüşlü bir öğretim kadrosuna sahip olup, neden-sonuç ilişkisini doğru kavrayabilen, sorunları analiz edebilen, üretken, özgüven sahibi, iletişim dünyasının gereksinimlerine yanıt verebilen, doğaya ve insana saygılı, sosyal sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştiriyor.Öğrencilerimiz, fakültede kazandıkları sağlam kuramsal donanımın yanı sıra, her biri alanında uzman sektör temsilcileriyle ders, seminer ve çalıştay gibi platformlar sayesinde bir araya gelerek deneyimlerini artırıyor.

İletişim Fakültesi

Ayrıca İletişim Ajansı çatısı altında buluşan beş farklı bölümün öğrencileri, ortak projeler üreterek ulusal ve uluslararası yarışmalara katılıyor, aldıkları ödüllerle mesleki geleceklerine bugünden yatırım yapma olanağı buluyor.

“Yeditepe İletişim” markasını ulusal ve uluslararası çapta temsil eden başarılı mezunlarıyla gurur duyan fakültemiz, akademik ve mesleki donanıma sahip, anadilini ve İngilizce'yi iyi düzeyde kullanabilen, etik ilkelere bağlı, bireysel hak ve yükümlülüklerinin bilincinde olan aydın insanları topluma ve iş dünyasına kazandırma hedefine bağlı kalarak yoluna devam ediyor.

►Dekan Mesajı

►Akademik Kadro

►Fotoğraflarla İletişim Fakültesi

►Yeditepe'de Sosyal Yaşam

►Fotoğraflarla Yeditepe

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Fakültemiz