►Bölüm Başkanı Mesajı

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü; kuramsal ve uygulamalı güncel bilgiler ışığında çağdaş, uluslararası rekabete açık, sorgulayan, araştıran, toplumsal sorumluluk ve etik değerlerine sahip bireyler yetiştiriyor. Bünyemizde bulunan profesyonel donanımlı radyo televizyon stüdyosu, Green Box donanımlı plato, prodüksiyon ve kurgu laboratuvarları, cep sineması imkanlarıyla sektördeki çalışma alanlarının tüm olanakları öğrencilerimize sunuyoruz. Her yıl 'Medyada Güncel Konular' seminer dizisinde sektörün önde gelen isimleri ve uzmanlarıyla buluşan öğrencilerimiz, medya kuruluşları ile bağlantı kurabiliyorlar. Bölüm öğrencilerimiz, çift anadal ve yan dal programlarından faydalanabiliyor. Ayrıca Erasmus ve değişim programları kapsamında Avrupa’nın farklı ülkelerindeki üniversitelerde öğrenim görebiliyorlar. Radyo, Televizyon ve Sinema Yüksek Lisans Programımız ve Medya Çalışmaları Doktora Programlarımızda yürütülen araştırmalar, tezler ve diğer bilimsel çalışmalar akademik programımızın yetkinliğini artırırken, genç akademisyenler yetiştirme işlevini de üstleniyor.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız; senaryo ve metin yazarlığı, yapımcılık, yönetmenlik, görüntü yönetmeniliği, sunuculuk, kameramanlık ve kurgu editörlüğü gibi iş alanları yanında akademik düzeyde de çalışmalarına devam edebiliyorlar.

►Mezunlarımız

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Bölümümüz