►Bölüm Başkanı Mesajı

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü; tasarımı bir iletişim süreci olarak ele alan, güçlü iletişim stratejileri geliştirebilen ve bilgiyi yaratıcı tasarım ürünlerine  dönüştürebilen iletişim tasarımcılar yetiştiriyor. Bölümümüzde kuramsal dersler, atölye çalışmaları ve proje dersleri ile öğrencilerimize 3 boyutlu animasyon, oyun tasarımı, etkileşimli tasarım gibi görsel iletişim tasarımının farklı alanlarına yönelik vizyon kazandırılıyor.
“Tasarımda Güz Buluşmaları”, “Tasarımda Bahar Buluşmaları” seminer ve çalıştay etkinliği, her sene değişik bir tematik konu ile şekillendirilen “Sene Sonu Öğrenci Sergisi” ve bölüm ajansı “Atelier Root” içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler, öğrencilerimize alanda deneyim ve yetkinlik kazanmalarını sağlıyor.
Öğrencilerimiz tercihleri ve ilgi alanları doğrultusunda çift anadal ve yan dal programlarına dahil olma ve Erasmus anlaşmaları ile yurt dışında eğitim görme imkanına sahip oluyor. Görsel İletişim Tasarımı  Lisansüstü Programı, öğrencilerimize görsel iletişim tasarımı alanında bilimsel araştırma yaparak, uzmanlaşma ve akademik bir kazanım elde etme fırsatı tanıyor.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız özel şirketler, medya şirketleri, oyun tasarımı şirketleri, reklam, iletişim ve tasarım ajanlarında görsel iletişim tasarımcısı, 3 boyutlu tasarımcı, konsept tasarımcısı, oyun tasarımcısı, sanat yönetmeni, web tasarımcısı, etkileşimli tasarımcı olarak çalışabiliyor.

►Mezunlarımız

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Bölümümüz