• Türkçe
  • English

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi, Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) ile işbirliği gerçekleştiriyor.

7 yıldan beri 1000’den fazla öğrencinin Girişimcilik yolculuğuna yön veren GYİAD Akademi'nin 14. Dönemi, Yeditepe Üniversitesi öğrencileri ile bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere başladı.

Girişimcilikte, Teoriden Pratiğe” konulu seminerin ilki; 21 Şubat 2018 Çarşamba günü Reklam Tasarımı ve İletişimi ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri GYİAD profesyonelleri ile bir araya getirdi.

Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Duygu Aydın Aslaner ‘in ‘ADV 312 Kurumsal İletişim Uygulamaları’ dersi kapsamında; Reklam Tasarımı ve İletişimi ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin katılımı, GYİAD Akademi Eş başkanı Av. İsmail Nuri Elkoca ve GYİAD profesyonelleri işbirliği ile gerçekleşen seminer, büyük ilgi gördü. 

Haftalık olarak düzenlenmesi planlanan “Girişimcilikte, Teoriden Pratiğe” adlı seminerlerde; girişimcilik, halkla ilişkiler, pazarlama ve dijitalleşme konu başlıkları derinlemesine masaya yatırılacak ve sektörden örnekler incelenecek. Program sonunda Reklam Tasarımı ve İletişimi ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri GYİAD Akademi için girişimcilik projeleri üretecek.

 

 

İletişim Fakültesi - Ülker Bizz

paylaş