Coşkun Aral Fotoğraf Yarışması Sonuçları İçin Tıklayınız

Yarışmaya Katılan Fotoğraflar Part1 İçin Tıklayınız

Yarışmaya Katılan Fotoğraflar Part2 İçin Tıklayınız

Yarışmaya Katılan Fotoğraflar Part3 İçin Tıklayınız

1. Uluslararası Yeditepe Fotoğraf Festivali, Yeditepe Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ile Medya Yapım ve Yayın Birimi ortaklığında 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü gerçekleşecek. Coşkun Aral Fotoğraf Yarışmasını da bünyesinde barındıran festivalde fotoğraf sanatı için ülkemizde önemli çalışmaları olan sanatçılar Coşkun Aral, Adem Meleke, Dilek Uyar ve Kamil Fırat ile söyleşiler de yer alacak. Canon, Nikon, Sony, Gezginfoto, DJI ve Polaroid gibi önemli firmaların stantları, kazanan kişilerin eserlerinden oluşan bir sergi ve çeşitli etkinlikler de katılımcılar ile olacak. 1 Mart 2024 tarihinde başlayan yarışmaya, Türkiye'den ve dünyadan 18-25 yaş aralığındaki tüm üniversite öğrencileri katılabilecek.

Yarışma hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı başvuru sayfasına aşağıdaki link aracılığıyla erişebilirsiniz.

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü gerçekleşecek etkinliğe katılmak için form doldurulması gerekmektedir. Katılım formuna erişmek için tıklayınız.