Manajans J. Walter Thompson, JWT Global HLR Burs Programını Sunar ;

Türkiye’deki  J. Walter Thompson ajansı olan Manajans, siz sevgili öğrencilerle HLR Burs Programı’ nı paylaşmaktan onur duyar. Global CEO ve Global CTO’muzun HLR Burs Programı ile ilgili sizlere bir mesajı var:

Herkese Merhaba,

Reklam sektöründe, yaratcılık alanlarındaki kadın artışını destekleyerek,geleceği yeniden şekillendirmeye gayret gösteren bir  ajans olarak  JWT Helen Lansdowne Resor (HLR) Bursu’nun 4. yılının anonsunu yapıyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

HLR Bursu, sektörümüzdeki yaratıcı kadın liderlerin azlığından yola çıkarak, kadınları reklam endüstrisindeki yaratıcılık aşamalarında daha fazla görebilmek adına üniversite öğrencilerini destekleyen bir  programdır.

Endüstrinin ve J. Walter Thompson’ın ilk kadın yazarı Helen Lansdowne Resor’ın adının verdiği burs programı 2014 yılında kurulmuştur.Her yıl kadar 5 yaratıcı kadını, bireyselde 10.000 $’a kadar burs, bir  JWT ofisinde  ücretli staj, bir JWT mentörü ve mezuniyet sonrası yerleştirme sürecinde öncelik verilerek değerlendirmek üzere  ödüllendirir.

Başvurular 14 Mayıs 2018’e kadar buradan gerçekleştirilecektir.. Burs programına kayıtlı lisans öğrencisi, yeni mezun ve/veya portfolyo çalışması yürüten tüm kadın öğrenciler başvuruda bulunabilir.

Daha fazla bilgi için HLR sitesini buradan ziyaret edebilir, sorularınızı  hlrscholarship@jwt.com adresine mail olarak gönderebilirsiniz.

Tamara Ingram (JWT Global Chief Executive Officer)

&

Laura Agostini (JWT Global Chief Talent Officer)