Mar 18

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen "Animasyon ve Artırılmış Gerçeklik Entegrasyonu" konulu seminer ve workshop etkinliklerimize bütün öğrencilerimiz davetlidir.

Şub 12

Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü 1. Sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan Oryantasyon buluşması, 12 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecektir. Katılımınız önem arz etmektedir, şimdiden hepinize başarılı bir eğitim hayatı dileriz.

Ara 09

İletişim FakültesiHalkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen, Dr. Öğretim Üyesi Duygu Aydın Aslaner koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “Marka Zirvesi 2019" 09 Aralık 2019 Pazartesi tarihinde gerçekleştirilecektir.

Eki 03

Puck Global Ajans Başkanı Haluk Erkmen  ile Reklam sektörü hakkında Söyleşi ve Workshop Programı

*Kontenjan sınırılıdır, katılmak isteyen öğrencilerin İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Bölüm Sekreteri Mutlu Damgacı'ya isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

*Workshop programında birinci olan öğrencimize part time çalışma imkanı verilecektir.

May 16

15. Akbank Kısa Film Festivali'nde ödül almış kısa filmlerin gösterimi 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:00'de İletişim Fakültesi Cep Sineması'nda!

May 07

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden oluşan Atelier Root ekibinin hazırlamış olduğu "Genderless" sergisi, 7-17 Mayıs tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Binası 5. katta sizlerle buluşuyor.

7 Mayıs 2019 saat 14:00'da açılışı yapılacak olan sergiye katılımlarınızı bekliyoruz.

May 02

Bölümümüz tarafından düzenlenen "Analogdan Dijitale Tasarım" sergisi 2-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakülte Binası 5. Kat sergi alanında yer alacaktır.

2 Mayıs 2019 Saat: 11:00 itibariyle açılışı yapılacak sergi,
bölümümüz hocalarından Öğr. Gör. Zafer Erdinç Akın'ın 45 yıllık mesleki tecrübesiyle tasarımın geçirdiği değişimlere tanıklık etmemizi sağlayacaktır.

Bu sergide sizleri de aramızda görmek isteriz.

Mar 14

Bu haftaki konuğumuz Yapımcı ve Yönetmen Cengiz Özkarabekir.

Mar 11

Sevgili öğrenciler;
Her dönem olduğu gibi bu dönem de 11-15 Mart tarihleri arasında "Tasarımda Bahar Buluşmaları" kapsamında alanlarında lider konumda olan şirketler, şirket yöneticileri ve tasarımcıları ağırlıyoruz. Bu dönemki katılımcılarımız kendi günlerinde karakter tasarımı, illüstrasyon kullanımı, serbest çizerlik, film yapımında iş akışı, habercilikte görselleştirme, panoromik karikatür gibi konularda tecrübelerini bizimle paylaşacaklar.

Bu tarihler aralığında her gün seminer ve workshop yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Sayfalar