Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinin düzenlediği “Marka Zirvesi”, 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bütünleşik Pazarlama İletişimi Yönetimi Yüksek Lisans Programı öğretim üyesi Öğretim Görevlisi Duygu Aydın Aslaner koordinatörlüğünde öğrenciler tarafından organize edilen zirvede dünyada ve Türkiye’de markaların stratejileri ve bu amaçla gerçekleştirdikleri iletişim faaliyetleri ele alınacak.

Üniversitemizin Güzel Sanatlar Konferans Salonu’nda yapılacak zirve, M.A.R.K.A. Reklam Ajansı CEO'su Hulusi Derici, Filli Boya Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Burak Basmacı, beIN Sports Yorumcusu /Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Şansal Büyüka, Power Of Happiness Platformu’nun Kurucusu Tijen Mergen, Markam Danışmanlık CEO'su Güven Borça, Yubai Creative Brands CEO'su Yunus Baran, Marka Danışmanı Dilek Özman, Kafa Dergisi İmtiyaz Sahibi/Gazeteci Candaş Tolga Işık, Teknik Direktör Yılmaz Vural ve Sabah/ATV Marka ve Pazarlama Grup Başkanı Sinan Köksal gibi alanında söz sahibi profesyonelleri ağırlayacak.

Marka Zirvesi kayıt bilgileri ve program akışını görmek için tıklayınız

Sosyal Medya Hesapları